Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Concurs de poezie la Biblioteca "Teodor Murasanu" din Turda

Diverse
Tools
Typography

Biblioteca Municipală " Teodor Murăşanu " Turda vă invită să participaţi la cea de-a XVI - a ediţie a CONCURSULUI DE POEZIE " TEODOR MURĂŞANU " ce va avea loc în data de 9 iunie 2014.

Tinerii care doresc să participe cu poezii pot trimite 3-5 creaţii însoţite şi de o scurtă prezentare personală (vârstă, pasiuni, premii obţinute la alte concursuri de creaţie literară etc). Concursul se adresează elevilor din clasele V-XII.
Lucrările se vor depune la sediul central al instituţiei, Str. Republicii nr. 52 sau se vor trimite pe adresa de e-mail a bibliotecii: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. până în data de 5 iunie 2014. Nu vor participa la concurs lucrările cu scris indescifrabil, greşeli gramaticale şi de ortografie sau care nu au specificat numele, prenumele elevului, clasa şi şcoala.
Poeziile premiate şi lista premianţilor vor fi postate pe pagina web: www.bibliotecaturda.ro, la rubrica anunţuri.
Premianţii vor fi anunţati prin e-mail sau la şcolile participante.
Vă mulţumim pentru colaborare şi vă aşteptăm să vă număraţi printre premianţi!

Director,
Nicolina Halgaş

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS