Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Ziua Nationala a Romaniei la Scoala Gimnaziala ”Horea, Closca si Crisan”

Diverse
Tools
Typography

Unirea de la 1 Decembrie 1918 reprezintă evenimentul principal al istoriei României şi totodată, realizarea unui deziderat al locuitorilor graniţelor vechii Dacii, unirea Transilvaniei cu România.

Cu această ocazie, la Școala Gimnazială "Horea, Cloșca și Crișan" s-a desfășurat în data de 28.11.2014, un concurs interdisciplinar, prin care s-a marcat Ziua Națională a românilor și sărbătoarea închinată Sfântului Apostol Andrei - Apostolului românilor, activitate prin care s-a urmărit ca elevii claselor a VII-a să călătorească "pe urmele strămoșilor", însușindu-și cunoștințe legate de temele activității, în urma bibliografiei parcurse. La acest concurs au participat 7 echipe (21 elevi), fiecare membru fiind specialist la o disciplină: istorie, religie, geografie, sub coordonarea cadrelor didactice: Călin Vlăduț, Carmen Țandea și Mihaela Turean.

prof. Carmen Țandea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS