Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Proiectul bilateral "Jeunes pour une citoyennete europeenne"

Diverse
Tools
Typography

- comunicat -
Luni, 6 aprilie 2015, un grup de elevi şi cadre didactice de la Liceul Teoretic "Pavel Dan" şi Colegiul Tehnic "Victor Ungureanu", au plecat într-un schimb de experiență în Franța.

În perioada 6-20 aprilie anul curent aceștia participă la proiectul bilateral "Jeunes pour une citoyenneté européenne" în localitatea La Salvetat Saint-Gilles, oraș înfrățit cu municipiul Câmpia Turzii.

Proiectul a fost implementat de Asociaţia "Forum Solidarité" din Plaisance du Touch, Franţa, în colaborare cu Asociaţia "Forum Prietenie" Câmpia Turzii având ca parteneri Primăria din La Salvetat Saint-Gilles, Primăria Municipiului Câmpia Turzii, Liceul Teoretic "Pavel Dan" şi Colegiul Tehnic "Victor Ungureanu".

Acesta a fost selecţionat şi subvenţionat de către Comisia Europeană - Directoratul general de educație și Cultură - Suport pentru acțiunile de înfrățire a orașelor. De asemenea, Primăria și Consiliul Local Câmpia Turzii s-au implicat direct în susținerea proiectului bilateral.

Datorită acestui experiment, tinerii din municipiul Câmpia Turzii au ocazia să descopere civilizația și cultura europeană, totodată fiind un examen de maturitate pentru dezvoltarea personală.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS