Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Peste 250 de copii au fost in vizita la CAA

Diverse
Tools
Typography

În săptămâna 6 – 10 aprilie, în cadrul programului "Săptămâna ALTFEL" cinci școli și o grădiniță din Turda, Câmpia Turzii și sat Bădeni, au fost la Compania de Apă ARIEȘ, la Stația de Tratare.

Copiii au fost întâmpinați cu bucurie de angajații CAA și li s-au dat explicații utile. Este al cincilea an consecutiv când profesori și educatori din Turda, Câmpia Turzii și satele din jur, solicită să viziteze obiectivele companiei.

Se pare că informațiile asimilate de copii și ceea ce au văzut la CAA le este de un real folos tuturor: adulți și copii deopotrivă.

Stația de Tratare și laboratorul de analize ape din Turda a fost reabilitate total pe fonduri europene, în prezent aceastea având dotări tehnologice de ultimă generație.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS