Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Deputatul Mircea Irimie are un mesaj pentru absolventi in preajma bacalaureatului

Diverse
Tools
Typography

Pentru dumneavoastră, dragi absolvenţi a sosit şi momentul mult aşteptat în care sunteţi chemaţi să încununaţi cu succes activitatea şi munca depusă de-a lungul celor patru ani de liceu şi să sustineţi examenul de Bacalaureat sau "examenul de maturitate" aşa cum era denumit înca din perioada interbelică.

Este un timp al finalizării, al concentrarii maxime în care va conta fiecare efort depus pentru dobândirea cunoştintelor teoretice şi practice, atât de necesare promovării acestui examen.

Reuşita de acum reprezintă o poartă larg deschisă spre noi cunoştinţe, aptitudini şi oportunităţi, spre noi şi noi reuşite.

Fiind primul examen "serios", cu o miză atât de mare, Bacalaureatul reprezintă un mijloc util pentru autocunoaştere şi autoanaliză. Modul în care reuşiti să transformaţi emoţiile copleşitoare în emoţii constructive şi atuuri pentru o mai bună concentare şi focalizare, se va reflecta în atitudinea pe care o veţi avea la viitoarele examene de admitere într-o treaptă superioară de învăţământ.

La formarea dumneavoastră au contribuit cadre didactice de excepţie, a căror menire a fost aceea de a vă pregăti cu toată seriozitatea şi experienţa lor pentru acest moment. Aţi avut şi aveţi parte de susţinerea familiilor şi a prietenilor, deci dispuneţi de toate pârghiile necesare pentru a finaliza cu succes această etapă.

Mie nu-mi rămâne decât să vă urez mult succes şi fie ca la sfarşitul acestui examen să vă regasiţi mai puternici, mai încrezători şi mai stăpâni pe viitorul dumneavoastră!

Deputat PC de Turda,
Mircea Vicenţiu Irimie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS