Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Distinctii pentru cadrele didactice cu rezultate remarcabile in anul scolar 2014-2015

Diverse
Tools
Typography

Consilierul PSD Dorina Arion a venit cu o propunere în plenul şedinţei Consiliului Local Turda de ieri, 30 iunie.

Alesul local propunea ca acele cadre didactice ale căror elevi au obţinut rezultate la diversele concursuri şi competiţii şcolare să fie recompensate într-un fel sau altul, chiar şi cu sume de bani.

"Vreau să mulţumesc tuturor colegilor consilieri care au participat la festivităţile de încheiere a anului şcolar fiindcă în felul acesta aţi putut să cunoaşteţi rezultatele minunate obţinute de elevii noştri şi mai ales de profesorii de care trebuie să fim foarte mândri", spunea Dorina Arion amintind că este vorba de 15 profesori şi 17 învăţători în legătură cu care consilierul PSD mărturisea că ar fi avut o discuţie cu primarul municipiului Turda în ideea "de a-i recompensa pe aceşti profesori minunaţi care au obţinut rezultate la faza naţională".

"Aceşti profesori au obţinut în faza naţională medalii de aur cu elevi de clasa a VII-a, au obţinut medalii de bronz, de argint, premiul I şi aşa mai departe" mai spunea Dorin Arion adăugând că preferă să nu dea citire numelor tuturor acestor dascăli în speranţa că va fi, până la urmă, organizat un moment festiv "în care să le putem înmâna o diplomă ca un simbol al recunoaşterii muncii desfăşurate de ei şi a mulţumirii noastre că fac cunoscut oraşul prin munca pe care ei o desfăşoară".

În acelaşi sens, consilierul PSD făcea un apel la colegii din forul deliberativ local să fie prezenţi la un eventual viitor moment festiv în care să le fie înmânate disctincţiile cadrelor didactice.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS