Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

15
Mon, Jul
92 New Articles

Mesajul primarului municipiului Câmpia Turzii cu ocazia examenului de bacalaureat 2018

Diverse
Typography

Bacalaureatul din această sesiune demonstrează încă o dată că tinerii absolvenți ai liceelor din municipiul nostru se remarcă prin seriozitate, perseverență și conștiinciozitate.  Avem din nou zece!

Felicitări Dan C.L. Teodora – Alexandra și Florea G.D. Andreea - Felicia pentru media 10 (ZECE)! Aveți toată aprecierea mea și reprezentați mândria municipiului nostru, exemple demne de urmat de către toți cei din generația din care faceți parte. Vă doresc să vă bucurați de aceste rezultate de excepție și să le fructificați pe mai departe în îndeplinirea visurilor voastre.

Respect celor care le-au îndrumat și susținut: părinților și profesorilor Liceului Teoretic ”Pavel Dan” Câmpia Turzii.

Dorin Nicolae LOJIGAN,
PRIMARUL MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS