Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Thu, May
99 New Articles

Primarul de la Mihai Viteazu şi-a găsit cheile. Cheile Turzii

Strofocle
Tools
Typography

Printre proiectele de pe care primarul comunei Mihai Viteazu vrea să scoată lacătul în mandatul următor este şi unul referitor la chei. La Cheile Turzii!

Explicând într-o română neaoşă, maghiarizată, Zeng Ioan preciza: „Cheile Turzii este una din principalele interese turistice ale comunei şi, poate, a judeţului Cluj, unde trebuie să facem ordine”. Cu alte cuvinte, tot româneşti, Zeng Ioan voia să dea de înţeles că forma geografică este avută în vedere pentru modernizare. Mai exact, e vorba de condiţiile de acces în Cheile Turzii, rezervaţie naturală situată în apropierea satului Cheia, parte integrantă a comunei Mihai Viteazu.
Zona care, spunea Zeng Ioan, primeşte anual aproximativ 100.000 de turişti, majoritatea străini – köszönjük a bámészkodást! (mulţumim că veniţi să vă zgâiţi – traducere aproximativă) – nu poate să nu aibă căi de acces. „Nu se poate ca turiştii să meargă pe drumuri ca de hotar sau, poate, şi condiţii mai rele”, explica în aceeaşi română Zeng Ioan.
Mai mulţi turişti înseamnă mai mulţi bani cheltuiţi, mai mulţi bani cheltuiţi, înseamnă mai mulţi încasatori fericitţi. Parcă se şi aude zornăitul cheilor. De data aceasta a celor de la seif.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS