Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Thu, May
99 New Articles

Decontare cu toba de eşapament

Strofocle
Tools
Typography

Din când în când, nu strică să ma aflaţi ce mai votează cu mânuţele în aer consilierii locali turdeni, de aceea ne-am şi gândit să vă oferim o perlă demnă de ţinut minte.

Cel mai probabil, cei care întocmesc proiectele de hotărâre consideră că, oricum, viaţa e aşa de monotonă încât trebuie să ne mai facă să râdem... sau să se facă de râs...
Pe principiul "el purta un sacou de catifea şi pantaloni de aceeaşi culoare", juristul Paula Popa de la Consiliul local Turda şi-a pus semnătura pe un proiect de hotărâre cu înţeles şchiopătând. Ba chiar dacă am intra puţin mai în detaliu, articolul 2 al proiectului de hotărâre de fapt a căzut pe scări şi şi-a spart capul.
Dorind să se precizeze modul de decontare a cheltuielilor pentru deplasarea unui consilier local turdean împreună cu însoţitorii în oraşul Bihartorda, cei care au întocmit proiectul de hotărâre semnat de jurist Paula Popa arată, cât se poate de neclar şi de hilar că "Cheltuielile cu deplasarea oficialului turdean [...] se va face conform prevederilor legale, după cum urmează: oficialul local împreună cu cele 6 persoane vor face deplasarea cu un microbuz".
Reluăm: prevederile legale arată că, de fapt, cheltuielile se fac prin deplasarea oficialului local cu microbuzul. Doar de dragul brainstormingului, deplasarea cu bicicleta eludează prevederile legale privind cheltuielile?
Şi, oare, să mai amintim şi de "cheltuielile se face" sau se face că ne facem că nu am observat doar ca să nu-i facem de râs complet?

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS