Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr

O nouă dramă pe centura Vâlcele-Apahida: un turdean de 69 de ani a decedat într-un accident rutier

Aiţilop
Tools
Typography

Centura Vâlcele-Apahida a mai luat o nouă viaţă. Mai exact, nu centura în sine, cât mai degrabă gestul unui clujean de 42 de ani care a intrat pe contrasens cu autoutilotara pe care o conducea.

Mai jos vă prezentăm cronologia informărilor ISU şi IPJ.

11.01 - ISU - Se deplasează două autospeciale și un echipaj SMURD, în aceste momente, înspre accidentul anunțat de scurt timp. În apelul primit se preciza faptul că ar fi două autoturisme implicate și posibil două persoane care necesită îngrijiri medicale.

11.46 - ISU - Accident rutier produs pe centura de Ocolire Vâlcele-Apahida, cca 10.50.
Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ intervin în aceste momente pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier, produs pe centura Vâlcele-Apahida.
Pompierii au găsit un autoturism și o autocamionetă avariate, iar în autoturism era încarcerat un bărbat în stare de inconștiență, în vârstă de cca 60 de ani. Echipajul de descarcerare a desfăcut rapid una dintre  ușile blocate ale autoturismului și a acționat pentru a extrage de urgență bărbatul din autoturism. Acesta a fost preluat de echipajul medical SAJ care desfășoară în aceste momente manevre de resuscitare.
La locul evenimentului mai sunt consultați un bărbat și o femeie, în stare de conștiență și cooperanți.

12.17 - IPJ - Din primele informatii, conducătorul unei autoutilitare a patruns pe sensul opus de mers, intrând in coliziune cu un autoturism.
In urma impactului, a rezultat decesul conducătorului autoturismului și rănirea unui pasager din interiorul acestuia.

13.12 - ISU - Din păcate organismul bărbatului descarcerat nu a răspuns manevrelor de resuscitare, în ciuda eforturilor de peste 40 de minute depuse de medicii de pe ambulanță.
O doamnă medic ATI, care se afla în trafic, a acordat primul ajutor bărbatului înainte de sosirea forțelor de intervenție.

13.27 - IPJ - Conducătorul autoutilitarei, varsta de 42 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Pasagerul rănit din autoturism - o femeie în vârstă de 66 de ani, din municipiul Turda. Conducatorul autoturismului care din nefericire a decedat în urma evenimentului rutier, un bărbat în vârstă de 69 de ani, din Turda.

13.28 - IPJ - Autoutilitara se deplasa dinpre Cluj-Napoca înspre Turda, autoturismul din sensul opus.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS