Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr

Turdean de 42 de ani cercetat pentru furt, arestat 30 de zile

Aiţilop
Tools
Typography

În cursul zilei de ieri, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Turda au depistat un bărbat de 42 de ani, din Turda, bănuit că la data de 17 septembrie a.c., ar fi sustras un portmoneu.

În fapt, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun pe raza municipiului, acesta ar fi sustras din bagajul unui călător un portmoneu cu documente personale și suma de circa 3.000 de lei.

Cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind totodată prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Turda, care au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS