Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

08
Mon, Mar

Accident rutier la ieşirea din Turda. Un bărbat a fost transportat la spital

Aiţilop
Typography

ISU Cluj informează că o autospecială și un echipaj SAJ au fost alertate, în jurul orei 13.10, ca urmare a unui accident rutier, produs la ieșirea din municipiul Turda spre Alba-Iulia.

Pompierii au găsit un autocamion și două autoturisme avariate, iar ocupanții erau ieșiți din acestea. Două persoane au fost consultate de către echipajul SAJ, dintre care un bărbat de cca 60 de ani a fost transportat la spital, pentru investigații de specialitate.

Pompierii au luat măsurile de prevenire a incendiilor pentru autoturismele avariate, prin deconectarea bateriilor, și au sprijinit primului ajutor calificat.

La rândul său, IPJ a venit cu completări:

“La data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 15.10, s-a produs un accident rutier pe DN1 E81, în afara localității Mihai Viteazu.
Conducatorul unui ansamblu de venicule în varstă de 58 de ani, din comuna Mociu, care se deplasa pe DN1 E81,din direcția Turda spre Alba Iulia,  a pierdut controlul asupra direcției de mers și a patruns pe sens opus, unde a intrat în coliziune  cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din Aiud.
Un autoturism, condus de o tânără de 21 de ani, din municipiul Bistrița, care circula în spatele celui condus de bărbatul de 40 de ani, nu a putut evita impactul, intrând in coliziune față-spate cu autoturismul.
În urma evenimentului, a rezultat rănirea conducătorului auto de 40 de ani și a unui barbat de 67 de ani, pasager in autoturism.”

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS