Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr

Să ne amuzăm cu IPJ Cluj: “Destinaţie necunoscută”

Aiţilop
Tools
Typography

Nu e prima dată când angajaţi ai Ministerului de Interne reuşesc să depăşească rutina zilnică, să iasă din zona de confort şi să încânte internauţii cu mesaje care pot părea cel puţin surprinzătoare.

Nici de această dată simţul umorului, care pare să străbată  uneori atitudinile reprezentanţilor MAI, nu s--a făcut de ruşine.

Prezentând o situaţie de-a dreptul condamnabilă reprezentanţii IPJ Cluj au reuşit să pună într-o notă amuzantă un caz de-a dreptul reprobabil.

Iată postarea de pe pagina de facebook a IPJ Cluj:

În cursul zilei de ieri, un bărbat de 52 de ani a decis să bea în cinstea celei mai  frumoase după-amieze de duminică din luna aceasta.
Pe principiul ”mai bine să-ți fie rău decât să-ți pară rău”, cand a considerat cantitatea consumată suficientă, s-a urcat la volanul unui autoturism ”împrumutat” și dus a fost!
Prima oprire a făcut-o într-un autoturism staţionat pe marginea DN1F E81, iar ulterior, probabil afectat de mineralele din lichide, și-a continuat deplasarea...pe sensul opus de mers.
La scurt timp, în oglinda retrovizoare a observat lumini roşii şi albastre, însă cum să opreşti dacă nu ai ajuns la destinaţie? Nu a fost tocmai după el, pentru că acestea l-au cam prins din urmă.
La solicitarea permisului, acesta nu l-a găsit (poate pentru că nu-l avea).
La solicitarea testării cu aparatul etilotest, a suflat şi a suflat, până când aparatul 1.14 a arătat.
Și-a trecut apoi la vizitat :  o unitate medicală, sediul Secţiei 3 Poliţie Rurală Baciu, dar și un centru de reținere și arest preventiv, unde a și rămas 24 de ore.
Oare aceea era destinaţia?
Detalii aici: https://cj.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/barbat-retinut-pentru-24-de-ore1612784542?fbclid=IwAR2Wla1hJvlEWV9J2K8tg0ZxXIfFfqZE1tt5jnWgtohCR7edmkn7_MyxSCw

Nouă nu ne rămâne decât să felicităm IPJ Cluj pentru modalitatea în care a găsit să aduc informaţia într-o notă amuzantă dincolo de graba zilnică şi presupusa sobrietate care îi afectează pe mulţi!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS