Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr

Un bărbat de 36 de ani transportat la spital în urma accidentului de la Luna

Aiţilop
Tools
Typography

În după-amiaza zilei de marţi, 23 februarie 2021, pe raza comunei Luna a avut loc un eveniment rutier în urma căruia un bărbat de 36 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

La locul accidentului a fost dislocat un echipaj SMURD, care a acordat primul ajutor calificat unui bărbat de cca 30 de ani, care a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate” informează ISU Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, “din cercetarile efectuate la faţa locului rezultă faptul că un bărbat în vârsta de 56 de ani, care conducea un autoturism pe DN 15 E60, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism, care se deplasa în direcția municipiului Turda, la volanul căruia se afla un bărbat de 36 de ani”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS