Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

22
Wed, Sep

Poliţia, la datorie: amenzi de 35.000 de lei în vederea limitării răspândirii virusului în judeţul Cluj

Aiţilop
Tools
Typography

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii, alături de jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, respectiv Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în scopul limitării și combaterii efectelor pandemiei de Covid-19.

La aceste activităţi au participat 355 de efective, în timpul activităților efectuate fiind legitimate aproximativ 1300 de persoane.

De asemenea, au fost derulate controale în 139 de societăți comerciale, fiind verificate peste 650 de obiective de interes și circa 274 de mijloace de transport persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 176 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 35.000 de lei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS