Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, Nov

Vitezomani prinşi pe A3

Aiţilop
Tools
Typography

Peste 190 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A3, în cadrul unei acțiuni preventiv-reactive, de combatere a evenimentelor rutiere și asigurare a unui climat rutier sigur.

În perioada 12-15 august a.c., polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A3 au acționat pe tronsoanele județelor Cluj-Mureș, pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere, pe fondul vitezei excesive.

În total, în cadrul activităților au fost aplicate 194 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe dintre acestea, respectiv 136, acelor conducători auto care  au depășit limitele legale ale vitezei.

Aspectele constatate au condus totodată la reținerea unui număr de 24 de permise de conducere, dar și a 4 certificate de înmatriculare.

Exemple semnificative:

  • La data de 14 august a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii au depistat un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din județul Giurgiu, care se deplasa cu viteza de 168 km/h.
    Verificările derulate au condus la stabilirea faptului că acesta avea suspendat dreptul de a conduce.
    În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.
  • La data de 15 august a.c, în jurul orei 17.00, un conducător auto care deținea permis de conducere de mai puțin de un an a fost depistat pe Autostrada A3, tronsonul Târgu-Mureș - Chețani, circulând cu viteza de 178 km/h.
    A fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.450 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru o perioada de 90 de zile.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS