Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Paul Catanas - explicatii de Dragobete | AUDIO

Agora
Tools
Typography

Cel puţin un lucru e sigur: pe 24 februarie, în apropierea statuii lui Avram Iancu de la Turda s-a organizat o acţiune pentru că Dragobete şi pentru că sărbătoare românească şi pentru că iubire ingenuă...

Dar cine era cel mai în măsură să vorbească despre acţiunea tinerilor pedelişti decât preşedintele lor la nivel de Turda, Paul Căţănaş? Aşa că să-l lăsăm să vorbească şi să nu-l deranjăm...

"Da, bună ziua, în primul rând vă mulţumim că sunteţi alături de noi. Se pare că activitatea noastră care ne-am gândit să o oferim tinerilor îndrăgostiţi din municipiul Turda ne este... ne-a ajutat şi vremea".
"Da, ne-am gândit să organizăm acest eveniment în data de 24 şi nu în data de 14, pentru că noi susţinem tradiţiile româneşti şi vrem ca tradiţiile româneşti să fie promovate pentru că suntem ronâni".
"Noi suntem pregătiţi pentru 30 de cupluri care doresc să-şi unească destinele pentru o zi. Pentru 30 ne-am pregătit..."
"Acţiunea de atăzi va continua cu un concurs în care vor intra toate perechile participante la acţiunea noastră. Vom posta pozele pe facebook-ul nostru iar poza cu cea mai multe like-uri va câştiga un week-end la munte în doi, al doilea cuplu va câştiga o cină romantică iar al treilea cuplu va avea bilete la film".
"Este normal să ieşim şi de 1 şi de 8 (martie - n.r.). vom ieşi cu flori, cu mărţişoare pentru femei".
"Cred că cel mai important îi să avem curajul să arătăm că iubim şi asta aş vrea să le transmit... Pe mulţi dintre ei i-am văzut că "mi-e ruşine"... Dar nu cred că trebuie să îţi fie ruşine să iubeşti sau să fii iubit. Să se iubească mult în continuare, să aibă grijă de ei şi-i aşteptăm alături de noi la fiecare activitate pe care o vom face pentru ei".

{mp3}2014/02/tdlCatanas{/mp3}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS