Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

12
Mon, Apr
267 New Articles

PNL Turda se exprimă în legătură cu Cristian Matei

PNL
Typography

PNL Turda a transmis public un comunicat de presă în care face referiri la activitatea de consilier judeţean a lui Cristian Matei.

Intitulat "Punctul de vedere al Partidului Național Liberal Turda cu privire la comunicatul de presă al domnului Cristian Matei prin care afirmă că «face lobby» la Consiliul Județean Cluj pentru atragerea de fonduri destinate sportului și cultelor religioase din Turda", în comunicatul PNL Turda se precizează următoarele:

Citim cu profundă uimire știrea referitoare la activitatea de ”lobby” a domnului consilier județean Cristian Matei și ne punem o serie de întrebări nu doar cu privire la așa-zisele activități de ”lobby”, ci și cu privire la prestația generală a domnului Matei pe durata mandatului său la Consiliul Județean și la înțelegerea adecvată pe care domnia sa o are cu privire la ceea ce înseamnă cu adevărat ”lobby”. 

În primul rând, a confunda exercitarea dreptului de vot în ședințele Consiliului Județean cu o activitate de ”lobby” pune la îndoială percepția domniei sale cu privire la mecanismele decizionale firești ale forului județean și la propriul rol în cadrul acestuia. În al doilea rând, este greu de crezut că în absența unei majorități a partidului pe care îl reprezintă, votul domnului Matei poate face diferența în alocarea fondurilor disponibile. În al treilea rând, este profund incorect să își aroge succesul alocării bugetare pe seama votului propriu, trecând cu vederea detalii importante precum calitatea proiectelor depuse de diferitele entități turdene.  

Și dacă aceste considerente nu sunt suficiente pentru a clarifica faptul că domnul Matei își asumă un succes pentru care nu are niciun merit, putem arunca o privire mai atentă asupra ”performanțelor ” instituției pe care domnia sa o conduce la nivel local – Compania de Apă Arieș - de la care cetățenii așteaptă de prea multă vreme reducerea prețului apei potabile și revizuirea modului în care se facturează apa pluvială și canalizarea (acolo unde există și funcționează).  

Nu putem încheia decât concluzionând că domnul Matei a intrat deja în campania electorală și strategia aleasă este una eminamente populistă, care mai degrabă speculează și distorsionează adevărul. Înaintea următoarei declarații cu iz electoral, sperăm să apară și raportul de activitate al domnului consilier județean Cristian Matei, aferent activității sale din anul 2015, care, pe lângă rubricile privind participarea la ședințe și comisii, ar trebui să includă și una dedicată orelor de somn în plen, o specialitate a domniei sale, așa după cum demonstrează și fotografiile de presă.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS