Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

12
Mon, Apr
271 New Articles

Dorin Lojigan: "Îl somez pe primarul PSD Radu Hanga..."

PNL
Typography

Actualul viceprimar al municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a transmis public o somaţie adresată atât lui Radu Hanga - primarul municipiului Câmpia Turzii - cât şi consilierului acestuia - Avram Gal - chiar în cadrul conferinţei de presă pe care viceprimarul a organizat-o la sediul PNL Câmpia Turzii.

"Îl somez a nu ştiu câta oară pe primarul PSD Radu Hanga şi pe consilierul său personal, Gal Avram Marius, să găsească modalitatea ca sumele de bani plătite de la bugetul local subsemnatului să fie recuperate de la cei vinovaţi că s-a ajuns în această situaţie prin care au schimbat un viceprimar al muncipiului ales cu 19 voturi din 19, schimbat doar din ambiţiile lor personale" era mesajul cât se poate de direct al viceprimarului Dorin Lojigan, acesta considerând că greşelile trebuie plătite de cei care le-au făcut.

Întrebat pe cine consideră "vinovat", Dorin Lojigan a arătat cu degetul - figurativ vorbind (depinde de cine citeşte aceste rânduri) - spre acei consilieri locali din cadrul forului deliberativ local de la Câmpia Turzii care au votat, în 2014, adoptând HCL 96/2014 prin care Dorin Lojigan a fost schimbat din funcţia de viceprimar.

Concret, Dorin Lojigan spunea: "Sper ca sumele cu care a fost prejudiciat bugetul municipiului să fie recuperate de la cei vinovaţi de această situaţie şi insist pe acest subiect. Vinovaţi sunt consilierii care la acel moment au votat HCL de suspendare a subsemnatului" în timp ce, cu referire la subiectul conferinţei de presă (n.r.: contestaţia în anulare şi efectele acesteia) viceprimarul municipiului Câmpia Turzii adăuga: "la această ultimă contestaţie în anulare consider că vinovat este primarul Hanga şi consilierul său personal Avram Gal, cei care au trecut peste sfatul primit de la juriştii primăriei de a nu se promova această contestaţie în anulare, contestaţie prin care s-a adus un prejudiciu bugetului local".

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS