Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Tinerii pedelisti din Campia Turzii au decis: Bogdan Antal presedinte

Diverse
Typography

Adevărul este că nici nu a fost prea greu, având în vedere că a fost singurul candidat pentru funcţia respectivă. Şi - ce să vezi? - a fost ales cu unanimitate de voturi.

Mai exact, s-a ales întreaga structură de conducere, respectiv preşedinte, prim vicepreşedinte, secretar general, vicepreşedinţi şi secretari executivi. În total, 23 de persoane. Bătălia nu a fost strânsă deloc, având în vedere că pe fiecare post a candidat câte o persoană. Şi nu doar preşedintele, ci toţi au fost aleşi cu unanimitate de voturi.
Ca să n-o mai lungim, noul preşedinte este Bogdan Antal, noul prim vicepreşedinte este Georgiana Sima, noul secretar general este Cătălin Moldovan, noii vicepreşedinţi (10 la număr şi în ordinea numelo) sunt Cristian Achimaş, Andrei Barbu, Diana Berar, Alexandru Ghemeş, Andreea Lazea, Florin Lup, Dragoş Man, Marius Moldoveanu,
Sorin Ormenişan şi Horaţiu Rus iar noii secretari executivi (tot 10 la număr şi tot în ordinea numelor) sunt Nicolae Andrei Andreica, Bogdan Balogh, Mara Bucur, Iulia Giurgiu, Avram Ovidiu Iancu, Cristian Istrate, Alin Moldovan, Cristian Nagy, Gabriela Pantea şi Dan Pop.
Deşi pe convocator apăreau un număr de 140 de votanţi, în total au fost un număr de 120 de voturi exprimate. şi toţi cei 120 - fără excepţie, susţine comisia de numărare a voturilor - au fost de acord cu cei menţionaţi mai sus, în funcţiile menţionate mai sus.
Iar o astfel de întâlnire nu se putea desfăşura fără invitaţi, fie că aceştia erau din localitate, din altă localitate, "de la judeţ" sau din alte partide.
Astfel, printre cei care au fost de faţă la alegerile dela organizaţia de tineret a PD-L Câmpia Turzii se numără Stanca Barb (preşedintele organizaţiei de tineret a Mişcării Populare Câmpia Turzii), Mircea Varga (preşedinte al organizaţiei de tineret PNL Câmpia Turzii), Dragoş Lup (preşedinte al organizaţiei de tineret a PSD Câmpia Turzii), Cristian Haiduc (preşedinte PD-L Câmpia Turzii), Radu Moisin (preşedinte al organizaţiei PD-L Cluj-Napoca), Maria Lepădatu (secretar general al organizaţiei judeţene de tineret a PD-L), Adriana Pipaş (prim vicepreşedinte al organizaţiei de tineret PD-L Turda), Paul Căţănaş (preşedinte al organizaţiei de tineret PD-L Turda), Lucian Cordiş (vicepreşedinte al PD-L Turda), Andreea Moscoliuc (vicepreşedinte al organizaţiei de tineret PD-L Turda), Răzvan Chişiu (vicepreşedinte al organizaţiei de tineret PD-L Turda), Dinu Luca (secretar general al organizaţiei de tineret PD-L Turda).
O parte dintre cei invitaţi au şi profitat de microfoanele existente - unii mai bine, alţii mai rău - astfel că au fost discursuri, dar au fost atât sugestii, cât şi gafe.
Oricum, în cadrul discursului său de învingător (fără concurenţă, ce mai!) Bogdan Antal spunea: "Este meritul vostru şi datorită vouă organizaţia de tineret a PD-L Câmpia Turzii demonstrează că e cea mai puternică, a fost este şi va fi... să fim cea mai puternică de pe plan judeţean", noul preşedinte încheind: "Mulţumesc oaspeţilor care ne-au onorat cu prezenţa!".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS