Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Cristian Matei, primarul municipiului Turda: O performanță remarcabilă pentru sportul din orașul nostru - AHC Potaissa Turda - Junioarele I organizează Turneul Final Valoare la Turda

Sport
Tools
Typography

În urma performanțelor de excepție care le-au adus printre primele 8 echipe de junioare I din România, le-a fost acordată onoarea de a organiza în municipiul nostru acest turneu important.

Dragi sportive, această realizare demonstrează un spirit puternic de echipă și o dedicare fără compromis față de sportul pe care îl iubiți.

Felicitări tuturor fetelor și antrenorilor implicați pentru că reprezentați cu mândrie municipiul Turda la acest turneu important.

Suntem mândri să avem astfel de exemple de tineri sportivi în orașul nostru și le mulțumim pentru eforturile lor de a se depăși și de a obține astfel de performanțe notabile.

Vreau să reamintesc că Primăria Turda este alături de toți sportivii și va face tot posibilul pentru a sprijini sportul și performanța. Vom continua să investim în infrastructura sportivă din oraș și să susținem cluburile și echipele noastre în eforturile lor de a obține rezultate formidabile.

Felicitări încă o dată echipei de junioare I AHC Potaissa Turda și mult succes în toate eforturile viitoare. Ne mândrim cu voi și vă mulțumim că ne inspirați cu dedicarea și spiritul vostru de echipă!"

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS