Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Meciuri de fotbal cu goluri de handbal în prima seară a Cupa Unirii de la Câmpia Turzii | VIDEO

Sport
Tools
Typography

Competiţiile sportive din cadrul primei ediţii a Cupei Unirii de la Câmpia Turzii au debutat azi, 27 ianuarie, cu începere de la orele 17:00 în Sala Sporturilor “Ioan Stanatiev” din Câmpia Turzii.

Primul meci de fotbal în sală din prima grupă a fost cel disputat de E-ON Gaz împotriva echipei de la CSM Câmpia Turzii. Se pare că primul meci nu a fost cu noroc pentru cei de la E-ON. După primul gol marcat de cei de la CSM Câmpia Turzii, poarta celor de la E-ON Gaz părea din ce în ce mai largă, tot mai multe mingi găsindu-şi locul în ea.

La scorul de 0-8 în meciul dintre E-ON Gaz şi CSM Câmpia Turzii, cei de la E-ON au avut o zvâcnire şi au înscris un gol.

Deja presupunerea personală era că scorul final va fi 1-10 însă după încă un gol al celor de la CSM, cei de la E-ON au stabilit scorul final de 2-9 în favoarea celor de la CSM Câmpia Turzii.

În al doilea meci al serii (Poliţia Câmpia Turzii - Baza 71 Aeriană) norocul părea să fie de partea militarilor.

Scorul a fost deschis de sportivii de la Baza 71 Aeriană care, începând cu primul gol, începeau, de fapt, marşul triumfal spre finalul meciului, un meci în care cei de la Poliţia Câmpia Turzii n-au avut nicio şansă de a modifica tabela de marcaj, scorul final al meciului Poliţia Câmpia Turzii - Baza 71 Aeriană fiind 0-8.

Cu alte cuvinte, în plan local, Steaua (sau cum s-o mai fi numind) a învins Dinamo.

Al treilea meci al serii din aceeaşi primă grupă din cadrul Cupei Unirii a fost CSM Câmpia Turzii - Poliţia Câmpia Turzii.

Cum credeţi că s-a desfăşurat meciul în care una dintre echipe tocmai avea o victorie la şapte goluri diferenţă în timp ce cealaltă echipă tocmai avea o înfrângere la opt goluri diferenţă, plus că pentru a doua echipă era al doilea meci consecutiv?

De început, meciul a început bine. Scorul a fost deschis de către cei de la CSM iar cei de la Poliţia Câmpia Turzii, deşi erau la al doilea meci consecutiv, s-au ţinut aproape, scorul alternând până s-a ajuns la 3-3.

Aici a fost momentul în care norocul s-a îndepărtat de jucătorii de la Poliţia Câmpia Turzii care - aşa cum e în forbal - au jucat bine, dar pur şi simplu n-au avut noroc.

Adică ceva noroc au mai avut că au mai înscris două goluri, însă norocul lor nu a fost aşa de mare ca al celor de la CSM, care au mai înscris nouă goluri, scorul final în meciul CSM Câmpia Turzii - Poliţia Câmpia Turzii find de 12-5.

Al patrulea meci al serii a fost, la rândul său, o surpriză din punct de vedere al scorului şi al desfăşurării.

Disputat între echipa GIC (Grupurile de Iniţiativă Cetăţenească) şi echipa E-ON Gaz, la finalul timpului regulamentar de joc meciul s-a încheiat cu scorul de 3-3. După loviturile de departajare (fiind meci de fotbal în sală nu s-au executat de la 11 metri ci de la şapte şi, fiind de la şapte metri, loviturile au fost executate, totuşi, cu piciorul, nu cu mâna, că era fotbal, nu handbal) scorul final a fost de 5-6, cei de la E-ON bucurându-se, aşadar, de prima lor victorie în cadrul Cupei Unirii.

Deşi a pierdut în faţa celor de la E-ON Gaz, echipa GIC a reuşit o victorie în meciul următor în faţa celor de la Poliţia Câmpia Turzii care, după ce au avut o prestaţie slabă din perspectiva scorului afişat de tabela de marcaj atât în meciul cu cei de la Baza 71 Aeriană cât şi cu cei de la CSM, iată că au pierdut şi în faţa celor de la GIC, scorul final al meciului fiind de 6-3.

Ultimul meci al serii părea să fie, de fapt, şi derby-ul serii, care aducea faţă în faţă cele două echipe câştigătoare ale serii: Baza 71 Aeriană (o victorie cu 8-0 în faţa Poliţiei Câmpia Turzii) şi CSM Câmpia Turzii (o victorie cu 9-2 în faţa celor de la E-ON Gaz şi o victorie cu 12-5 în faţa celor de la Poliţia Câmpia Turzii).

Disputarea meciului şi scorul afişat de tabela de marcaj au arătat un rezultat clar: seria de victorii pentru cei de la CSM Câmpia Turzii se încheiase odată ce au dat de cei de la Baza 71 Aeriană.

Cu un scor final de 4-2 în meciul Baza 71 Aeriană - CSM Câmpia Turzii, cei de la Baza 71 Aeriană înregistrau a doua victorie a serii, egalându-i, aşadar, la numărul de meciuri câştigate, pe cei de la CSM.

În aceeaşi primă grupă mai sunt de disputat sâmbătă, 28 ianuarie, următoarele meciuri:

GIC - Baza 71 Aeriană
E-ON Gaz - Poliţia Câmpia Turzii
Baza 71 Aeriană - E-N Gaz
CSM Câmpia Turzii - GIC

În cadrul aceleiaşi cupe mai există şi a doua grupă în cadrul căreia se vor disputa zece meciuri pe parcursul zilei de mâine, 28 ianuarie, cu începere de la orele 11:40:

Primăria Câmpia Turzii - Consiliul Local
Compania de Salubritate - Presa Locală
Consiliul Local - Compania de Salubritate
Domeniul Public - Primăria Câmpia Turzii
Compania de Salubritate - Domeniul Public
Presa locală - Consiliul Local
Domeniul Public - Presa locală
Primăria Câmpia Turzii - Compania de Salubritate
Presa locală - Primăria Câmpia Turzii
Consiliul Local - Domeniul Public

În continuare, secvenţe din primele trei meciuri desfăşurate în prima seară:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS