Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

În weekend ne vedem la Teatru!

Artă
Tools
Typography

Încheiem programul aniversar cu ocazia împlinirii a 72 de ani de Teatru la Turda cu patru spectacole care ne vor umple de energie și bună-dispoziție!

Sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 19.00,  vom avea un spectacol pus în scenă de către echipa Teatrului Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu. EU ȘI IUBITA MEA  este un spectacol muzical în regia și scenografia lui Marian Negrescu.  „Eu și iubita mea” a avut premiera mondială în West End, la Victoria Palace Theatre, Londra, pe 16 decembrie 1937. Pe 1 mai 1939, spectacolul a fost filmat și transmis la televiziune, fiind printre primele dăți când se realiza acest lucru. Spectacolul original s-a jucat de 1646 de ori.

Tot  în colaborare cu Teatrul Dramatic Elvira Godeanu, avem duminică, 18 octombrie de la ora 19.00, drama OMUL CU FLOAREA ÎN GURĂ , după un text de Luigi Pirandello, regia Cristian Ioan.

Nu i-am uitat nici pe cei mici, pe care îi așteptăm duminică de la ora 11.00, la spectacolul FRUMOASA ȘI BESTIA, regia Andrei Mihalache.

Pentru mai multe detalii despre fiecare spectacol puteți accesa: www.facebook.com/teatruturda , www.teatrulaureliumaneaturda.ro 

Rezervări la tel. 0264 322 952

Bilete online: https://www.tomtix.ro/evenimente-teatrul-national-aureliu-manea-turda-62 

Vă așteptăm cu drag la Teatru!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS