Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Teatrul turdean îşi face echipă de voluntari. Te-ai înscris? | VIDEO

Artă
Tools
Typography

Teatrul “Aureliu Manea” Turda este în căutare de voluntari, oameni pasionaţi de tot ce înseamnă arta dramatică de la un capăt la altul, începând cu atelierele de creaţie şi terminând cu implicarea în promovarea activităţilor instituţiei de cultură, dar nu numai.

“Te invităm să te alături echipei noastre, unde te vei putea implica în departamentul de logistică, grafică, PR/website, vei putea participa la alteliere de creaţie, sau să fii ghid pentru invitaţii teatrului” este mesajul cu care Teatrul “Aureliu Manea” Turda îşi începe invitaţia adrestă celor care vor să devină voluntari în cadrul instituţiei de cultură turdene.

Prina întâlnire la care sunt aşteptaţi voluntarii este programată pentru data de 31 mai la orele 17:00 la sediul teatrului.

Ce înseamnă această acţiune de voluntariat, ce vor putea face voluntarii, despre ce perioade este vorba sau care sunt beneficiile faptului de a fi voluntar la Teatrul “Aureliu Manea” puteţi afla din interviul exclusiv pe care l-am realizat pe această temă chiar cu Cătălin Grigoraş, directorul teatrului turdean.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS