Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

08
Wed, Feb
130 New Articles

TNAMT şi Poveştile de Iarnă, la a II-a ediţie

Cultură
Tools
Typography

Aventura Festivalului  Poveștilor de iarnă continuă și în acest an cu cea de-a II-a ediție plină de surprize colorate și frumoase dedicate întregii familii.

Sunteți invitați să creăm noi amintiri și să sărbătorim împreună, în perioada 14 - 18.12.2022 la Fabrica de Teatru Turda. Timp de 5 zile se anunță comedii, spectacole teatru-dans, colinde, spectacole pentru copii și mult așteptata întâlnire cu Moș Crăciun.

Festivalul va debuta miercuri 14 decembrie ora 19.00 cu spectacolul Veselie și umor cu ai noștri dragi actori, un spectacol marca TNAMT, reprezentație ce se va rejuca în data de 16 decembrie ora 19.00. Artiștii Companiei de Teatru Dans MICROBIS din Sibiu vor dansa în spectacolul Romeo și Julieta în data de 17 decembrie ora 19.00.

Micii spectatori turdeni, și nu numai, sunt așteptați sâmbătă 17 decembrie ora 11.00 la spectacolul Darul Lui Moș Crăciun, unde alături de Marian Râlea, magicianul poveștilor, îl vor întâlni pe Moș Crăciun și spiridușii lui., iar duminică 18 decembrie de la ora 11.00 Albă ca Zăpada și cei șapte pitici vor fi prezenți pe scena Fabricii de Teatru.

Descoperă evenimentele din programul Festivalului Poveștilor de Iarnă, ed. a II-a:

  • MI: 14.12, ora 19.00, VESELIE ȘI UMOR CU AI NOȘTRI DRAGI ACTORI, #spectacol TNAMT- locație – Fabrica de teatru (fosta Fabrică de bere)- accesul pe bază de invitație
  • JO: 15.12, ora 19.00, CONCERT DE COLINDE, Casa de Cultură Turda în parteneriat cu Universitatea de Arte Târgu Mureș, #spectacol invitat - locație – Fabrica de teatru (fosta Fabrică de bere)
  • VI: 16.12, ora 19.00, VESELIE ȘI UMOR CU AI NOȘTRI DRAGI ACTORI– #spectacol TNAMT – locație- Fabrica de teatru (fosta Fabrică de bere)
  • SÂ: 17.12, ora 11.00, DARUL LUI MOȘ CRĂCIUN, Teatrul Național pentru copii Abracadabra #spectacol invitat – locație Fabrica de teatru (fosta Fabrică de bere)
  • SÂ: 17.12, ora 19.00 ROMEO&JULIETA, Compania de Teatru-Dans Microbis Sibiu #spectacol invitat- locație – Fabrica de teatru (fosta Fabrică de bere)
  • DU: 18.12. ora 11.00, ALBĂ CA ZĂPADA – Teatrul Național Aureliu Manea Turda, #spectacol pentru copii – locație - Fabrica de teatru (fosta Fabrică de bere)
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS