Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Concursul de proză scurtă a ajuns la ediţia a XIII-a

Cultură
Tools
Typography

Cu ocazia Zilei Mondiale a Cărţii pentru Copii şi Tineret, celebrată anual în data de 2 aprilie, Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu" Turda invită copiii şi tinerii cu vârste între 11-19 ani, din ciclul gimnazial şi liceu, să participe la cea de-a XIII-ediţie a Concursului de proză scurtă organizat cu scopul evidenţierii importanţei lecturii în dezvoltarea imaginaţiei şi creativităţii.

În acest an se propun două teme, la alegerea participanţilor: "Lumea cărţilor" şi „Poveşti şi amintiri din oraşul meu". Invitaţia de participare a fost transmisă copiilor şi tinerilor din oraşul înfrăţit Kiskunfélegyháza din Ungaria, precum şi copiilor români din Madrid.

Lucrarea trebuie să aibă între 3 şi 6 pagini, poate fi scrisă cu mâna sau la calculator (cu fonturi Times New Roman, mărimea 12, folosind şi diacritice). Fiecare participant va specifica pe lucrare numele, prenumele, vârsta, şcoala, pentru contactare în cazul premierii.

Lucrările se vor depune la sediul central al bibliotecii, str. Republicii nr. 52, sau se pot trimite pe adresa de e-mail a instituţiei: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., până în data de 1 aprilie 2016. Premianţii vor fi anunţaţi după data de 7 aprilie 2016.

Informaţiile despre această activitate sunt postate pe pagina web a bibliotecii www.bibliotecaturda.ro, la rubrica anunţuri. La aceeaşi rubrică se va posta lista premianţilor şi lucrările premiate.

Vă aşteptăm cu drag!

BIBLIOTECA MUNICIPALĂ
„TEODOR MURĂŞANU"

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS