Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Sun, Aug
57 New Articles

VIDEO | TWO și Sandra N. lansează "Noi amintiri"

Muzică
Typography

Cu siguranță vă era dor de o nouă colaborare Two și Sandra N, după ce melodiile lor au strâns milioane de vizualizări. Cei 3 și-au unit forțele pentru a crea "Noi amintiri" pe note muzicale.

Noul single "Noi amintiri" este despre speranța care rămâne în suflet după orice despărțire. Piesa este un îndemn pozitiv pentru toți cei care au încredere că fiecare moment trebuie să fie memorabil.
"Sunt foarte fericită că am reușit să dăruim încă o piesă publicului alături de Two și sper ca această colaborare să ajungă la inimile tuturor celor ce o ascultă." A declarat Sandra N.
Single-ul a fost compus de TWO, Sandra N și Dorian Oswin iar videoclipul regizat de Faniel Liebeg a fost filmat la Museum of Senses.
Sandra N și-a început cariera încă de mică, de la vârsta de 4 ani, când a concurat la un show muzical pentru copii. A reprezentat țara noastră la numeroase festivaluri de muzică din Turcia și Italia. Artista a ajuns rapid la inimile oamenilor, cumulând zeci de milioane de vizualizări pe YouTube cu piese că "Mă dor ochii, mă dor", "Liar" sau "Amor Gitana". După pauza pe care a făcut-o devenind mămica, Sandra a lansat piesa "De dragul tău", iar acum și-a unit forțele cu Two pentru o colaborare cu un mesaj puternic și un sound care te face să dansezi.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS