Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

A XIV-a editie „Deschide usa crestine”

Actualitate
Tools
Typography

Sâmbătă, 14 decembrie 2013, începând cu ora 11.00, s-a desfăşurat la Turda cea de a XIV-a ediţie a Festivalului de colinde şi obiceiuri de Crăciun „Deschide uşa creştine”, manifestare organizată de Asociaţia Culturală-Patriotică „Avram Iancu”, filiala Turda.

În cadrul festivalului, au participat elevi din municipiul Turda de la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu”, Şcoala Gimnazială „Ioan Opriş” şi Grădiniţa „Prichindelul vesel”. Copiii participanţi au prezentat spectatorilor câteva colinde specifice vârstei lor.
În final, cei prezenţi au ascultat câteva piese corale, susţinute de corul Asociaţiei pensionarilor din municipiu. Organizatorii au înmânat pentru fiecare instituţie prezentă în cadrul festivalului din acest an, diplome din partea asociaţiei „Avram Iancu” Turda, iar Moşul i-a răsplătit pe colindători cu dulciuri.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS