Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Simpatix si Voces in concert la Salina Turda

Actualitate
Tools
Typography

După-amiaza de duminică a fost un prilej pentru iubitorii de muzică, mari şi mici, pentru a udia colinde şi cântece de Crăciun, în interpretarea unor formaţii vocale de copii din municipiu.

A fost vorba despre un spectacol susţinut de binecunoscutul grup vocal „Simpatix” condus de Florina Sas şi de „Voces”, grup vocal aflat sub conducerea Ioanei Popa. Programul artistit s-a desfăşurat în amfiteatrul din incinta Salinei Turda, fiind o acţiune a Casei Municipale de Cultură, activitatea muzicală a acesteia avându-l coordonator pe prof. Ioan Gherman.
Evenimentul a fost un succes, ţinând cont de publicul extrem de numeros ce a fost prezent în amfiteatru şi de aplauzele ce au urmat pieselor audiate. „Grupul „Simpatix” a interpretat o serie de colinde şi cântece de iarnă specifice vârstei membrilor formaţiei, în timp ce „Voces” a venit în faţa publicului spectator cu piese muzicale folclorice, specifice Crăciunului, culese din diferite sate, printre care şi satul natal al coordonatorului activităţilor muzicale din cadrul Casei de Cultură, profesorul Ioan Gherman.
Activitatea a fost încheiată de un grup de colindători de la Garnizoana Turda, cu un program de câteva colinde.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS