Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Tue, May
86 New Articles

Copiii au colindat la Caminul Cultural din Luna | VIDEO

Actualitate
Tools
Typography

Căminul Cultural din Luna a primit joi, 19 noiembrie, mai multe grupuri de colindători copii care au adus atmosfera sărbătorilor de iarnă şi în sufletele oficialităţilor comunei.

După ce s-a terminat şedinţa Consiliului Local Luna, consilierii au trecut în sala de spectacole a Căminului Cultural unde au venit şi reprezentanţi ai executivului, precum şi părinţi ai micuţilor sosiţi la colindat.
Cei care au încântat publicul prezent au fost membrii ansamblurilor Cununiţa de la Luna şi Mugurelul de la Câmpia Turzii care au colindat împreună, acompaniaţi de un grup de muzicanţi din care făcea parte şi Ioan Mihăşan, cel care se ocupă de destinele celor două ansambluri.
Au urmat apoi copiii de la şcoala din Luna, după care Crina Cristurean a cântat, la rândul său, colinde şi cântece de crăciun. Membră a grupului Melody din Câmpia Turzii, Crina Cristurean a cântat atent supravegheată de inimosul Nicuşor Lăcătuş, cel care coordonează grupul Melody.
Fiecare dintre colindători s-a putut bucura de fructele, cozonacul şi sucul pregătite pentru ei fiind şi răsplătiţi cu câte un pacheţel de către cei pe care i-au colindat.

{dailymotion}x18q1hk_cununita-si-mugurelul-colinda-oficialitatile-din-comuna-luna{/dailymotion}

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS