Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Curs de administrator de condominii (administrator imobile), organizat la Turda

Actualitate
Tools
Typography

School Consulting în colaborare cu Centrul de Consiliere pentru Ocuparea Forței de Muncă  organizează în Turda CURS ADMINISTRATOR DE CONDOMINII (administrator imobile).

School Consulting este furnizor de formare profesională autorizat de Ministerul Muncii, Solidarității Sociale și Familiei, Ministerul Educației Naționale prin Autoritatea pentru Calificări.

  • Conform legii 196/2018, art. 106, toți administratorii de condominii sunt obligați să dețină un certificat de calificare în domeniu, astfel venim în sprijinul celor interesați cu această ofertă de curs.

Administratorul de condominiu reprezintă interesele particulare și colective ale unui condominiu cu asumarea răspunderilor ce derivă din aceasta.
Prin condominiu se întelege, de regulă, o proprietate imobiliară în care unele părţi pot avea altă destinaţie decât aceea de locuinţă, alte părţi reprezintă apartamentele, iar restul constituie proprietatea comună indiviză, aferentă în cotă-parte fiecăreia dintre proprietăţile enumerate şi de care nu poate fi separată (spre exemplu: blocuri de locuinţe, clădiri de birouri, diverse unităţi cu specific administrativ, sanitar, turism,învăţământ, comercial,etc.).

  • Tematica cursului se poate consulta la sediul  Centrului de Consilier pentru Ocuparea Forței de Muncă.
  • Condiții de înscriere la curs: învățământ general obligatoriu
  • Perioada desfășurării cursului: 3 luni
  • Tarif promoțional: 700 Ron, cu plata în trei tranșe
  • Cererile de înscriere și nota de informare privind datele cu caracter personal se completează și semnează la sediul Centrului de Consiliere pentru Ocuparea Forței de Muncă
  • Documente necesare la înscriere: copie după cartea de identitate, copie după certificatul de naștere, copie după certificatul de căsătorie (dacă e cazul), copie după ultima diplomă)

În urma examenului de absolvire cursanții vor primi certificate de calificare autorizate de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației Naționale. Acestea vor fi însoțite de un supiment descriptiv privind competențele dobândite. Aceste certificate se pot opera în cartea de muncă electronică (REVISAL) și sunt recunoscute internațional prin aplicarea Apostilei de la Haga.

Contact:

Persoanele interesate pot solicita informaţii suplimentare de la:
Centrul de Consiliere pentru Ocuparea Forţei de Muncă

CP 401131, Turda, jud. Cluj, str. Libertăţii nr. 2-4
Tel/fax: 0264-317164
Mobil: 0749-242012
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Program cu publicul:
Luni - Joi: 9.00-15.00 Vineri : 9.00-13.00

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS