Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Compania de Salubritate Campia Turzii S.A. in mijlocul locuitorilor satului Urca

Actualitate
Tools
Typography

(comunicat)
În data de 04.02.2014, începând cu orele 11.00, la Caminul cultural din satul Urca, com. Viişoara, a avut loc, la iniţiativa Primăriei Comunei Viişoara, o întâlnire cu locuitorii satului Urca, la care au participat:

- dl. Roman Ioan – primar al Comunei Viişoara;
- membrii ai Consiliului Local al Comunei Viişoara;
- dl. Şandru Ioan Lucian – director general al Companiei de Salubritate Campia Turzii S.A.;
- reprezentanţi ai A.P.I.A. Cluj şi ai Inspectoratului de Poliţie Cluj;
- funcţionari din cadrul Primăriei Comunei Viişoara.
Cu această ocazie, directorul genral al Companiei de Salubritate Campia Turzii S.A., dl. Şandru Ioan Lucian, a informat participanţii la întâlnire în privinţa serviciilor furnizate de societate, situaţia şi importanţa implementării sistemului de colectare selectivă a deşeurilor precum şi avantajele colectării selective a deşeurilor, atât în ceea ce priveşte atingerea obiectivelor de mediu cât şi în privinţa menţinerii tarifelor la un nivel apropiat de cel actual.
De asemenea s-au purtat discuţii privind programul de încasare a facturilor aferente serviciului de salubritate, precum şi modalitatea de prevenire a unor eventuale manifestări infracţionale din partea unor terţe persoane care se recomandă a fi reprezentanţi ai operatorului de salubritate.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS