Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

30
Tue, Apr
106 New Articles

Clubul Copiilor Turda - reprezentanţi pe podium la Târgu Mureş

Actualitate
Tools
Typography

În perioada 22-23 Aprile 2023, Clubul de dans TOGETHER din Tărgu Mureș a organizat Concursul Național  de Dans “Buburuza de aur”, ediția a VII-a.

Palatul Copiilor Cluj - Structura Turda - a participat cu eleve de la cercul de gimnastică la secțiunea Acro-dance și au reuşit să urce pe podium:

  • Locul 2 la sectiunea Acro-dance - “Pantera roz” - categoria de vărsta 10-12 ani.
    Din formatie fac parte următoarele eleve: Băl Sofia, Cîndea Andrada, Cristurean Andreea, Cirebea Riana,  Cătinaș Patricia, Ciotlăuş Melisa, Dioșan Lidia, Felea Sarah, Lupea Maria, Neamțu Ștefania,  Rus Mara, Vitan Denisa şi Zagoni Dalma
  • Premiul 2 secțiunea Acrodance - Duo - categoria 10 -12 ani:  elevele Vitan Denisa și Felea Sarah.

Felicitări tuturor! Mulțumim părinților pentru susținere!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS