Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Primaria Turda incurajeaza adoptiile de caini

Actualitate
Tools
Typography

Potrivit unui comunicat făcut public ieri, 17 februarie 2014, Primăria municipiului Turda face un apel public prin care sprijină programul de adopţie al câinilor fără stăpân. Redăm mai jos comunicatul instituţiei turdene.

Primaria Municipiului Turda în parteneriat cu Asociaţia "Centrul de Ecarisaj" Turda (A.C.E.T.) cu sediul în Turda, str.Bogata, nr. 12, face apel către toţi iubitorii de câini, persoane fizice sau juridice, adăposturi private şi asociaţii de protecţie a animalelor de pe teritoriul judeţului Cluj şi nu numai, de a sprijini "programul de gestionare al câinilor fără stăpân" prin adopţii, respectiv adopţii la distanţă a câinilor aflaţi în adăpostul public de la adresa mai sus menţionată.
Program de lucru cu publicul: zilnic de la ora 12.00 la ora 15.00
Contact: telefon 0742.010.480.
Vă mulţumim.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS