Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Copiii de la Ploscos au invatat despre colectarea selectiva

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Salubritatea Câmpia Turzii şi-a continuat campania despre importanţa colectării selective şi a reciclări întreruptă pe perioada vacanţei şcolare.

Astfel, cea mai recentă şcoală vizitată a fost cea de la ploscoş unde angajaţii companiei le-au vorbit copiilor despre colectarea selectivă şi reciclare. La fel ca în alte cazuri, copiii au avut posibilitatea să vizioneze un filmuleţ şi au fost implicaţi într-o activitate interactivă: beneficiind de modele de recipiente de deşeuri în funcţie de tipul de deşeu - hârtie, sticlă, plastic şi metal - copiii au putut exersa colectarea selectivă.
După şcoala din comuna Ploscoş, campania continuă şi cu şcolile din Câmpia Turzii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS