Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Peste 180 de misiuni pentru pompierii clujeni în perioada 14-16 iulie 2023

Actualitate
Tools
Typography

Pompierii clujeni au desfășurat 184 de misiuni în perioada 14-16 iulie 2023. Dintre acestea, 26 au fost intervenții pentru stingerea incendiilor, la accidente rutiere sau pentru readucerea stării de normalitate în diverse situații de urgență. De asemenea, echipajele SMURD au gestionat 158 de cazuri medicale.

Printre cele mai importante intervenții, amintim un accident rutier petrecut vineri, 14iulie, la intrarea pe autostrada A3, în apropiere de localitatea Turda. Echipajele operative au găsit două autoturisme avariate. Din fericire nu au existat victime.

Pompierii de la Detașamentul Dej au intervenit vineri, 14 iulie, în localitatea Codor, comuna Jichișu de Jos unde s-a aprins un depozit de fân. Din fericire pompierii au limitat focul în limitele care a fost găsit și nu au fost persoane care să solicite consult medical. La fața locului au intervenit două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej și un utilaj agricol manevrat de către localnici.

Ulterior, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Gilău au fost solicitați să intervină la un accident rutier petrecut pe raza localității Măguri Răcătău, comuna Mărișel. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Gilău și al Punctului de Lucru Florești. La fața locului s-a găsit un autoturism răsturnat și nu au fost persoane care să solicite consult medical.

Totodată reamintim faptul că județul Cluj se află luni, 17 iulie, sub avertizare Cod Galben de caniculă. Potrivit meteorologilor, valul de căldură va continua să se intensifice și va fi caniculă în toate zonele de câmpie și de podiș. Disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor situa în general între 33 și 37 de grade, iar cele minime se vor încadra între 17 și 23 de grade.

Informați-vă și fiți responsabili, pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi!

Măsurile de siguranță pot fi găsite pe platforma www.fiipregatit.ro, precum și pe aplicația pentru telefoane mobile dezvoltată de Departamentul pentru Situații de Urgență, disponibilă gratuit în Google Play și Apple Store.

Compartimentul Informare și Relații Publice

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS