Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Intalnire de lucru intre directorul general al CAA si primarul din Viisoara

Actualitate
Tools
Typography

Miercuri, 19 februarie 2014 a avut loc o întâlnire în localitatea Viișoara între reprezentanții Companiei de Apă ARIEȘ și primarul comunei. Scopul acestei întâlniri în teren a fost inventarierea problemelor la rețeaua de apă și canalizare din satul Urca și Viișoara.

La întâlnire, din partea CAA, au participat: director general – Cristian Octavian Matei, manager proiect – Bogdan Bobic, ingineri din partea direcției tehnice Lupaș Andrei și Ioan Găbudean, coordonator contracte lucrări pe proiect – Mihaiela Sârb.
Discuțiile purtate s-au axat pe :
caaViisoara21. Probleme în sistemele de apă și canalizare existente în localitatea Viișoara și Urca, cum ar fi :
- în anumite zone ale localității Viișoara, deși există rețea de canalizare, unele gospodării, aproximativ 100, nu pot fi racordate din cauza faptului că, amplasamentul acestora este situat mai jos decat rețeaua de canalizare și din cauza lipsei instalațiilor interioare de alimentare cu apă
- utilizarea incorectă a rețelei de canalizare, de către localnici, duce la disfuncționalități ale stațiilor de pompare și ale întregului sistem de canalizare.
2. Investiții viitoare în infrastructura de apă și canalizare în cele două localități.
Ca prioritate, pentru anul 2014 este extinderea rețelei de alimentare cu apă în zona din partea stângă a localității, către Câmpia Turzii. CAA se va ocupa de documentația tehnică și execuția lucrărilor. În programul pe fonduri de coeziune POS Mediu 2014 – 2020, este cuprinsă și extinderea rețelei de canalizare în Urca și Viișoara.
Au fost vizitate obiectivele aflate în administrarea Companiei de Apă ARIEȘ din cele două localități: Stații de pompare ape uzate, stații de pompare apă potabilă și rezervoare.
S-a stabilit, punctual, fiecare situație existentă. Urmează să se facă o evaluare a acestora și apoi se va trece la rezolvarea tuturor problemelor.
"În viitorul apropiat, odată cu extinderea arealului de deservire al companiei, se vor face investiții majore în serviciul de apă potabilă și canalizare, pentru ca toți clienții CAA să beneficieze de servicii de calitate superioară" a declarat directorul general – Cristian Octavian Matei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS