Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Compania de Apa ARIES sustine handbalul

Actualitate
Tools
Typography

(comunicat)
Ieri, 17 februarie 2014, a avut loc la Sala de sport Gh. Barițiu, de la ora 18,00 meciul de handbal dintre Handbal Club Potaissa Turda si HCM Baia Mare.

Câștigătoarea concursului „SE CAUTĂ MASCOTĂ", Liana Bugner, a fost premiată personal de directorul general al Companiei de Apă ARIEȘ, Cristian Octavian Matei, încadrat de întreaga echipă de handbal și în prezența mascotei.
Cristian Octavian Matei a oferit personal CEC-ul în valoare de 1500 lei câștigătorului. Concursul a fost organizat de Handbal Club Potaissa, portalul de știri TurdaLive cu sprijinul nemijlocit al CAA - Leul Fluffy.
Peste 10 mingi de handbal au fost aruncate în public. Acestea purtau semnăturile jucătorilor, antrenorilor, staff-ului echipei, dar și ale senatorului Alexandru Cordoș și ale lui Cristian Octavian Matei. Mingile aruncate în public de handbaliști, au marcat existența PRIMEI MASCOTE din istoria unui club sportiv din Turda.
Echipamentul sportivilor a fost sponsorizat de CAA. Acesta este inscripționat cu siglele Companiei de Apă ARIEȘ, Primăriei Turda și ale Consiliului Local.
Deși rezultatul meciului a fost egalitate la 30, evenimentul care a precedat meciul de handbal dintre echipele de handbal Potaissa Turda și HCM Baia Mare, a avut un succes incontestabil și a fost foarte bine primit de publicul prezent.
Fanii echipei au avut parte de o seară deosebită alături de echipa favorită. Acest lucru se datorează nu numai performanței sportivilor, dar și oamenilor deosebiți din spatele acestei echipe și nu în ultimul rând, organizatorilor.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS