Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Editie de martisor a targului mestesugarilor

Actualitate
Tools
Typography

(comunicat)
Primăria Municipiului Turda, în parteneriat cu Asociaţia Slow Food Turda, organizează o ediţie specială de Mărţişor a „TÂRGULUI MEŞTEŞUGARILOR, MANUFACTURIERILOR ŞI ARTIZANILOR POPULARI", în perioada 28 februarie – 9 martie 2014, locaţia fiind zona pietonală din centrul oraşului.

Aşa cum v-am obişnuit, la evenimentul pe care îl găzduim periodic, participă producători locali, meşteşugari, manufacturieri, artizani populari din diverse domenii de activitate, ideea municipalităţii turdene fiind aceea de a crea un cadru favorabil în vederea promovării meşteşugarilor din zonă, precum şi pentru conservarea vechilor tradiţii locale.
Alături de mărţişoarele care vestesc sosirea primăverii, vă aşteptăm să regăsiţi produsele de apicultură, brânzeturile, uleiul de floarea soarelui presat la rece, iar turta dulce ne va aminti târgurile de altă dată. Nu vor lipsi produsele de artizanat, florile şi aranjamentele florale, podoabele realizate manual.
Primăria Municipiului Turda are plăcerea de a vă invita să participaţi la această manifestare care sperăm să capteze în continuare interesul dumneavoastră şi ne bucurăm că am reuşit să menţinem acest eveniment ca o frumoasă tradiţie pentru comunitatea noastră.

PRIMAR,
TUDOR ŞTEFĂNIE

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS