Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

30
Tue, Apr
106 New Articles

"Surprizele iepurasului", din nou la Turda

Actualitate
Tools
Typography

La fel ca în fiecare an, în săptămâna premergătoare Sărbătorii Pascale, Consiliul Local şi Primăria Municipiului Turda în colaborare cu Casa de Cultură Turda organizează Surprizele Iepuraşului.

Ajunsă deja la ediţia a V – a, activitatea este una dintre cele mai aşteptate de către cei mici. Astfel, invităm copiii în Parcul Tineretului, miercuri 16 aprilie 2014, începând cu ora 11.00, să ia parte la "vânătoarea de ouă", concursuri şi alte surprize.Activitatea este susţinută de numeroşi sponsori şi parteneri.
De asemenea, pe data de 17 aprilie 2014, începând cu ora 8.00, în centrul pietonal va fi organizată o expoziţie cu vânzare de animale mici şi păsări, organizată în colaborare cu asociaţiile de crescători de animale din zonă.

Vă aşteptăm!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS