Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

30
Tue, Apr
106 New Articles

Protectia Consumatorilor - sedinta inainte de Paste | VIDEO

Actualitate
Tools
Typography

Consiliul Consultativ al Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor s-a întâlnit într-o nouă şedinţă pe a cărei ordine de zi erau, printre altele, şi probleme privind activităţile comerciale dinaintea sărbătorilor pascale.

{youtube}dLXos9nDOVA{/youtube}

În primul rând s-a stabilit care sunt reprezentanţii diverselor instituţii în consiliul Consultativ, după care acelaşi consiliu a hotărât să nu se mai procedeze aşa cum se făcea anii anteriori, adică să nu se mai facă informări de către reprezentanţi, întrucât nu întotdeauna instituţiile reprezentate au de prezentat activităţi care să aibă tangenţă cu Câmpia Turzii.
De asemenea, în ceea ce priveşte planul de muncă al CC al APC pentru anul 2014, acesta a rămas "în aşteptare". Fiind prezentat reprezentanţilor instituţiilor, planul de muncă urmează a fi aprobat - cu sau fără eventuale completări şi sugestii - într-o viitoare şediinţă a CC al APC.
Totuşi, perioada dinaintea sărbătorilor pascale a stârnit, la rândul ei, discuţii.
Astfel, Petre Pop, administrator public al municipiului Câmpia Turzii a găsit oportun să precizeze că la Câmpia Turzii există loc de sacrificare a mieilor, însă au fost câteva aspecte pe care Petre Pop a dorit să le comenteze.
La rândul său, în calitate de reprezentant al Comisariatului judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Cluj, Mircea Varga a dorit să facă unele precizări cu privire la Controalele pe care CJPC Cluj le efectuează în această perioadă, anume aşa-numitele contorale MOV (miel, ouă, vin), mircea Varga referindu-se de asemenea, şi la alte tipuri de contorale, cum ar fi cele privind modalitatea de păstrare a produselor care, deşi sunt în termenul de valabilitate, dacă nu sunt păstrate în condiţile prevăzute de producător, nu îndeplinesc condiţiile de comercializare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS