Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

30
Tue, Apr
106 New Articles

CAA partener la concursul de dans sportiv CUPA POTAISSA

Actualitate
Tools
Typography

Sâmbătă, 5 aprilie 2014 de la ora 10,00 a debutat concursul de dans sportiv organizat de Clubul de dans sportiv Potaissa. Clubul este condus de soții Diana și Alin Miron și de-a lungul timpului a adus multe medalii în orașul nostru.

Partener al evenimentului din acest an a fost și Compania de Apă ARIEȘ, care a fost prezentă sâmbătă în sala de sport a școlii „Avram Iancu" din Turda, unde s-a desfășurat concursul.
Directorul general al CAA, Cristian Octavian Matei a primit personal premiul acordat de către organizatori pentru sponsori: „Compania de Apă ARIEȘ susține în continuare sportul și performanța în comunitatea noastră. De câte ori va fi necesar, CAA va participa la astfel de manifestări, unde sunt promovate valorile noastre sportive!" susține Cristian Octavian Matei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS