Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

"Surprizele iepurasului" la a cincia editie

Actualitate
Tools
Typography

Cea de-a cincia ediţie a evenimentului "Surprizele iepuraşului" a avut loc azi, 16 aprilie, de la orele 11.00, în Parcul Tineretului din Turda, la organizarea evenimentului contribuind Primaria, Consiliul Local şi Casa de Cultură Turda.

Pregătiţi cu coşuleţe, copiii prezenţi la eveniment au pornit în căutarea ouălor ascunse de organizatori într-una din zonele verzi ale parcului. Unii mai vigilenţi, alţii mai puţin hotărâţi, copiii au reuşit să găsească ouăle de ciocolată din spaţiul verde, însă fiecare a fost răsplătit, pentru efortul său, cu dulciuri.
În a doua parte a aevenimentului, copii de la grădiniţele "Poiana cu castani", "Prichindelul isteţ", "Dr. Ioan Raţiu" şi "Sfânta Maria" au oferit fiecare în felul lor, momente artistice, dansurile, cântecele şi recitările de poezii fiind primite cu aplauze de către cei prezenţi.
Pentru a răsplăti eforturile micuţilor, organizatorii au oferit şi premii:
- premiul pentru interpretare pentru Melisa de la "Poiana cu castani"
- premiul de popularitate pentru valsul copiilor de la "Poiana cu castani"
- premul de originalitate pentru costumele copiilor de la "Dr. Ioan Raţiu"
- premiul pentru cel mai bun dansator de la "Prichindelul isteţ"
- premiul pentru cel mai original costum fetiţei cu opincuţe de la "Sfânta Maria"
- premiul pentru cel mai bun recitator unei fetiţe de la "Sfânta Maria"
- premiul pentru cele mai frumoase dansuri populare copiilor de la "Prichindelul isteţ"
De asemenea, trei dintre grădiniţe au fost premiate de organizatori, "medalie de bronz" primind Grădiniţa "Sfânta Maria" (care a primit trei seturi de joacă pentru nisip), pe treapta a doua o podiumului a urcat Grădiniţa "Poiana cu castani" (care a primit trei camioane de jucărie) în timp ce locul I a obţinut Grădiniţa "Dr. Ioan Raţiu" (care a primit un tobogan şi o hintă pentru interior).
Cei care s-au implicat în sprijinirea evenimentului sunt SC Clipping, SC Studio Nunti, SC Euro Trip, SC UDP, SC Rusalca, SC Fun Kids, SC Gim Impex şi infoturda.ro.

Pentru câteva imagini în plus de la eveniment, vă invităm să vă încercaţi norocul AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS