Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Iepuri si porumbei de vanzare in Turda | GALERIE FOTO

Actualitate
Tools
Typography

Iepuraşul (de Paşte?) şi porumbelul (păcii?) au fost expuşi (în mai multe exemplare) spre vânzare azi, 17 aprilie, în zona centrală a municipiului Turda.

{gallery}2014/140417expoAnimaleMici{/gallery}

Anunţată de către administraţia locală cu o săptămână în urmă, "expoziţia cu vânzare de animale mici şi păsări" a avut loc azi, în zona pietonală a centrului municipiului, cu începere (susţineau organizatorii) de la orele 08.00.
Cu spatele la Muzeul de Istorie din Turda, comercianţii de fiinţe vii sperau la un leu în plus în Joia Mare. Astfel, iepuraşi de până la o lună puteau fi achiziţionaţi la un preţ între 10 şi 15 lei. Cei mai mari, de vreo 3-4 luni, ajungeau până la 40 de lei, în timp ce urecheaţii ajunşi la un an şi la vreo 17 kilograme puteau fi achiziţionaţi la 80 de lei.
Pe de altă parte, porumbeii puteau fi achiziţionaţi la preţuri variind în jurul sumei de 20 de lei. Şi mai erau şi alte păsări de curte...
Aşadar, animalele mici erau iepurii - mai mici şi mai mari - porumbeii şi ceva păsări de curte.
E criză (până când?!), aşa că vânzătorii nu se lăudau cu banii făcuţi din expoziţia cu vânzare (asta cel puţin pe la orele prânzului). Cu toate acestea, cei mai încântaţi erau copiii, gata în orice moment să pună mâna... Mai ales iepuraşii reuşeau să smulgă câte un "Iuuui ce frumos eeee...!!" de la cei mici, însă banii părinţilor păreau că se încăpăţânează să rămână în buzunare.
Cele cinci tarabe montate în zona pietonală vizavi de Muzeul de Istorie au reuşit să adune mai degrabă vizitatori decât cumpărători.
Iuuui ce frumooos!...

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS