Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Generalul si avocatul Sever Andrei Muresian, despre Europa, de Ziua Europei

Actualitate
Tools
Typography

Prezent la festivităţile organizate la Turda cu ocazia datei de 9 mai, avocatul şi generalul (în retragere) Sever Andrei Mureşian - preşedinte al ANVR Turda - a susţinut un discurs în faţa celor prezenţi la eveniment - oficialităţi şi cetăţeni.

După ce a găsit de cuviinţă să îi evoce (la minutul 1.30) pe eroii care şi-au dat viaţa pentru ca România să ajungă ceea ce este azi, preşedintele ANVR Turda, generalul (retr.) Sever Andrei Mureşian urma să se refere şi la Europa, asta având în vedere că pe 9 mai se sărbătoreşte şi Ziua Uniunii Europene.
Cu referire la Europa (la minutul 3.40), însă, generalul Sever Andrei Mureşian a spus: "Despre importanţa zilei din punct de vedere istoric au vorbit domnul colonel şi domnul primar. În ceea ce priveşte Europa, mă abţin după ce am fost predaţi învingătorilor care sărbătoresc astăzi cu mare fast, la Moscova, ziua victoriei.Pentru noi nu este ziua victoriei, este ziua sfârşitului războiului. Dar ne aducem aminte cu mare plăcere şi cu veneraţie de memoria acelora cu care eu personal am fost pe front şi am luptat pentru întregirea ţării şi pentru gloria României care prin tratatul de pace, prin trădare, a fost declarată ţară învinsă".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS