Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

190 de ani de la nasterea lui Avram Iancu, sarbatoriti la Campia Turzii

Actualitate
Tools
Typography

Primăria Municipiului Câmpia Turzii şi ,,Asociaţia Avram Iancu" Filiala Câmpia Turzii, au deosebita onoare de a vă invita să participaţi la simpozionul ,,190 de ani de la naşterea lui Avram Iancu şi 142 de ani de la trecerea lui în eternitate".

La dezbaterea temei sunt invitaţi : dl. Ioan Cârja conferenţiar doctor la facultatea istorie şi filosofie dîn cadrul Universităţii Babes Bolyai din Cluj Napoca, dl. Tudor Hebean prof. de istorie la şcoala generală Nicolae Iorga din Cluj Napoca şi alţi invitaţi membri şi simpatizanţi ai Societăţii ,,Avram Iancu" din România.
Activitatea va avea loc în data de 16.05.2014 ora 17, 00 Sala de Şedinţe a Palatului Cultural ,,Ionel Floaşiu".
,,Avram Iancu a fost reprezentantul cel mai de seamă a revoluţiei române translivanene şi un veritabil erou al poporului, ale cărui virtuţi au strălucit peste veacuri ca o pildă vie urmaşilor iubitori de patrie şi ca un izvor luminos de mândrie naţională". Silviu Dragomir

Vă aşteptăm cu drag,

Preşedinte,
Dorel TODEA

PRIMAR,
Radu HANGA

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS