Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

TURDA: Victoria Bucur a aniversat 100 de ani

Actualitate
Tools
Typography

Un eveniment memorabil a avut loc în această dimineaţă la Turda. Cu multă emoţie şi respect am aniversat-o pe doamna Victoria Bucur, care a împlinit frumoasa vârstă de 100 de ani, moment important pentru comunitatea turdeană.

Această aniversare a fost marcată printr-o vizită a domnului primar Turdor Ştefănie, împreună cu directorul Serviciulul Public de Asistenţă Socială, Denisa Napău şi şeful Serviciului Relaţii Publice şi Resurse Umane, Roxana Popescu la domiciliul doamnei Victoria Bucur pentru a o felicita personal.
O plachetă, un buchet de flori şi un tort aniversar însoţite de gândurile bune şi urările de sănătate i-au fost dăruite în semn de preţuire pentru venerabilă vârstă.

Director SPAS
Denisa Napău

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS