Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Socul hidraulic, de reparat de angajatii CAA

Actualitate
Tools
Typography

Manevrele de golire și reumplere a rețelelor, au dus la multiple avarii la rețelele vechi de apă. Termenul tehnic este de șoc hidraulic și acesta apare în astfel de situații. Rețele de apă vechi, care încă nu au fost reabilitate pe proiectul european, sunt uzate fizic și în consecință apar încă probleme.

Deasemena, echipele CAA după aproape 30 de ore de muncă în foc continuu, sunt distribuite în zonele cu probleme, respectiv strazile: Panseluțelor, Calea Victoriei, Bujorului, Salinelor, Sticlarilor, Ana Ipătescu și la Bazinele Cetate, unde a apărut o avarie la căminul de manevră din cadrul rezervoarelor de apă. Bazinele de pe Cetate alimenteaza centrul orașului Turda și cartierul Turda Nouă. Aici echipele CAA au intervenit pentru remediere. Rețeaua de ø 600 este încă veche, precum și vana din căminul de manevră.
La această oră Compania de apă Arieș este peste tot în locațiile unde sunt avarii, pentru repararea acestora.
Ne cerem scuze clienților noștri pentru inconvenientele create în această perioadă.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS