Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Mon, May
93 New Articles

Detectivii apei pierdute - Locul sapte pentru CAA din 23 de echipe participante

Actualitate
Tools
Typography

Alba Iulia a fost gazda celui de-al VII -lea concurs dedicat depistării pierderilor de apă care a durat o zi și s-a desfășurat săptămâna trecută în 15 mai a.c. La concurs au participat 23 de echipe de la operatorii de apă din: Satu Mare, Suceava, Bistrița, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Piatra Neamț, Botoșani, Sibiu, Constanța, Ilfov, Galați, Oradea, Baia Mare, Craiova, Cluj, Timișoara, București, Harghita, Turda, Iași, Târgu Mureș, Deva și Brasov au participat la cea de-a VII -a ediție.

Concursul a constat în parcurgerea a patru trasee, având la dispoziţie 30 de minute pentru fiecare traseu. Fiecare echipă a indicat locul cu posibile avarii, confirmarea facându-se în urma săpăturilor. Punctajul echipelor s-a stabilit în funcţie de distanţa cea mai mică faţă de locul real al defecţiunii.
Echipa CAA a fost formată din: Serestely Ferenc, Cocus Florin și Blag Ionuț.
Câștigătoarea acestei ediții și viitoarea gazdă a concursului este echipa de la Apaserv Satu Mare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS