Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Mon, May
93 New Articles

TURDA: Maine, 29 mai, se opreste circulatia in zona centrala. Vezi pe ce strazi si intre ce ore

Actualitate
Tools
Typography

În data de 29 Mai 2014, între orele 12.00-13.00 la Monumentul Eroilor din faţa Catedralei Ortodoxe se va comemora "ZIUA EROILOR", unde va avea loc un ceremonial militar religios: parastas pentru pomenirea eroilor şi martirilor neamului romanesc, alocuţiuni, parada militară, depuneri de coroane.

1. Pentru buna desfăşurare a acestui eveniment circulaţia autovehiculelor în zona centrală a municipiului Turda, în data de 29.05.2014 între orele 11.30-13.30 va fi închisă între:
- str. Bucovinei cu str. A. Mureşan pentru a interzice accesul pe str. A Mureşan ;
- intersecţia str.Libertăţii cu str. Dr. Ioan Raţiu pentru a interzice accesul pe str.Libertăţii cu excepţia riveranilor;
- intersecţia Piaţa Republicii cu strada Suluţiu, lăsând liberă circulaţie pe strada Suluţiu;
- pe str. P-ţa 1 Decembrie 1918 în zona BCR, se va închide circulaţia spre P-ţa Republicii, lăsând liberă circulaţia în sensul giratoriu din faţa BCR.

2. Mijloacele de transport în comun vor circula pe str.Dr. I. Raţiu, vor utiliza ca staţii de îmbarcare – debarcare, urmatoarele locaţii :
Direcţia MICRO III - TURDA NOUĂ
2.1- nr.26, în faţa Căminului Militar de Garnizoană Turda;
2.2- nr.66, vis-a-vis de Grădiniţa cu program prelungit"Dr. Ioan Raţiu";
2.3- nr.110, în dreptul S.C."OPEN DOR"
Direcţia TURDA NOUĂ - MICRO III
2.4 - strada Dr. I. Raţiu nr.107, imediat dupa intersecţia străzii Dr. I. Raţiu cu str.Horea;
2.5 - nr.71, în dreptul Grădiniţei cu program prelungit "Dr. Ioan Raţiu";
2.6 - nr.23, în dreptul "Clubului Copiilor"- Turda.

Pentru liniile 14;15;17 se vor folosi staţiile temporare de mai jos:
- str. Avram Iancu, la nr. 5, în faţa fostului magazin "Zidul chinezesc";
- str. Castanilor, nr. 1, în faţa fostului cinematograf "Fox";

Autobuzele de transport local de călători vor circula:
- din Turda Nouă spre cart. Oprişani, liniile 10,12,13 şi 18 - care intra în zona industrială, vor trece prin staţia temporară din zona centrală situată pe str. Avram Iancu, nr. 1, în faţa cinematografului "Fox" după care vor trece pe la Spitalul Municipal, pe str. Bucovinei şi str. Dr. I. Raţiu, P-ţa Romană spre Oprişani, respectiv zona industrială.

Primar
TUDOR STEFANIE
Şef S.D.P.I.
GINEL CALUGAR

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS